Top
how we can help

Top-Notch Services

for icons

Voor onze talenten zijn we een partner in crime. We zijn een ervaren team dat bestaat uit ambitieuze en bevlogen professionals die de talenten die we vertegenwoordigen op dagelijkse basis voorzien van persoonlijke aandacht en begeleiding. We staan van dag tot dag aan hun zijde en zijn in staat om het hoogst haalbare te bereiken. Voor ieder talent bij Content Icons wordt een op maat gemaakt team samengesteld dat naadloos aansluit op de behoefte, ambitie en potentie van het talent.

We begeleiden onze talenten in het uitstippelen van hun carrière en het organiseren en stroomlijnen van organisatorische, productionele en creatieve processen. Hetzelfde geldt voor de ondersteuning bij juridische en administratieve zaken. We meten continu de impact van ons werk en verstevigen waar nodig, zodat onze talenten zich kunnen focussen op het creëren van content.

Vanuit deze solide samenwerking wenden we ons actief tot commerciële kansen en bieden we een netwerk van passende (commerciële) partners.

OUR CONDITIONS

Zie onze terms and conditions

Brand matching &
deal making

Dagelijks zakelijke
sparringpartner

Projectmanagement &
agendabeheer

Juridische &
financiële
begeleiding

Strategie & visie

For brands

Vanuit onze expertise en vele jaren aan ervaring op het gebied van influencermarketing denken wij proactief mee met het opzetten van campagnes. Hierover hebben we een hele duidelijke visie: we willen authentieke, unieke en spraakmakende content creëren samen met merk én influencer. Vanaf een vroeg stadium betrekken we alle partijen in het creatieproces. Iedere campagne wordt in samenspraak met de influencer en het merk bedacht en opgezet, waarin Content Icons altijd een leidende rol speelt. Voor merken zijn we een copiloot die gedurende ieder project aanwijzingen en advies geeft en met behulp van onze eigen jarenlange kennis, netwerk, ervaring en opgebouwde inzichten vanuit agency én talent aanstuurt op een succesvolle uitkomst van een campagne. Een succesvolle uitkomst staat bij ons gelijk aan het behalen van vooraf opgestelde doelen langs de pijlers: betrokkenheid, indruk, relevantie en authenticiteit. Wie met ons werkt, weet dat die vier begrippen de kern vormen van onze benadering.

Dankzij onze nauwe samenwerkingen met partners en een groot netwerk in het medialandschap zijn we in staat binnen hele korte tijd een volledig op maat gemaakte campagne te realiseren inclusief rapportages achteraf.

Talent matching
(binnen en buiten
onze portfolio)

Creatief concept
creatie

Productie

Project- &
contentmanagement

Contracteren

Rapportage &
evaluatie

See our latest posts

Wil je meer van ons weten? Check onze about pagina!