Top

What We Do

Als Content Icons vervullen wij de rol van gatekeeper voor (online) talent en influencers die meespelen op het hoogste niveau. De talenten van Content Icons vertegenwoordigen verschillende populaire domeinen zoals fashion, gaming, lifestyle en entertainment. Binnen die domeinen zijn zij heer en meester en bereiken ze dagelijks vele miljoenen mensen in uiteenlopende doelgroepen. Onze talenten beïnvloeden dagelijks de koers van culturen die allang niet meer worden gedefinieerd door traditionele conventies.

Create

De creaties van onze talenten claimen de aandacht en betrokkenheid van een wereldwijd publiek van jong tot oud dat zelf heeft bepaald wie hen inspireert, vermaakt en verrijkt. Onze talenten dragen de band tussen talent, medium en consument continu uit en prikkelen de zintuigen met voortdurende vernieuwing zonder af te wijken van hun authenticiteit.

Connect

Wij verbinden merken met talenten wiens creaties voorbij gaan aan oppervlakkige impressies. Samenwerkingen zijn een platform voor merken om te laten zien wie ze zijn en welke waarden ze vertegenwoordigen. Wij voegen creativiteit, kennis, inzicht en data samen om niet alleen commerciële potentie maar ook culturele waarde te optimaliseren. Zo zorg je als merk dat de indruk die je achterlaat blijvend is.

background

Het afgelopen decennium heeft de wereld kennis gemaakt met een nieuw soort personalities en celebrities. Namelijk, jonge talenten die niet meer het traditionele pad hoefden te bewandelen om hun creativiteit met de rest van de wereld te delen. De wereld is in een handomdraai gewend geraakt aan de mogelijkheid haar consumptie van entertainment zelf te produceren, wat ervoor heeft gezorgd dat jonge makers over de hele wereld een miljoenenpubliek vergaren. Net als bij artiesten en acteurs vraagt dat om begeleiding en ondersteuning. Content Icons is in 2019 opgericht door Sara Rottenberg. Het idee voor het bedrijf is ontstaan vanuit haar vriendschap met jeugdvriendin Rianne Meijer die zich als eerste talent aansloot bij Content Icons. De rolverdeling was van meet af aan duidelijk: het volledig kunnen focussen op contentcreatie door Rianne en het ontzorgen van alles dat op zakelijk vlak op hen afkwam door Sara. Dit is de grondlegging van Content Icons die zich vertaalt in de fundamenten van haar werk: jonge talenten ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord. Op dagelijkse basis werkt Content Icons samen met haar talenten toe naar ieders stip op zijn of haar horizon. Sinds haar oprichting bewijst Content Icons keer op keer te slagen in het waarmaken van die belofte.