Top

Thomas van der Vlugt

Thomas van der Vlugt is een Nederlandse online persoonlijkheid, presentator en YouTuber. Hij begon zijn carrière in 2012 als cameraman bij RTL, maar is bekend geworden dankzij het YouTube-kanaal StukTV. In maart 2018 won Thomas de AD Journalistieke Aanmoedigingsprijs bij de VEED Awards. StukTV is een van de grootste succesnummers in de Nederlandse media- en TV-geschiedenis en brak het speelveld open voor jongeren om zelf content te gaan maken en niet meer afhankelijk te hoeven zijn van traditionele wegen.

Thomas is medeoprichter van StukTV, dat inmiddels ruim 2,5 miljoen abonnees heeft op YouTube. Tussen 2015 en 2019 won het YouTube-kanaal negen(!) VEED awards. Ook heeft Thomas zijn primeur als acteur gemaakt op televisie en Videoland. Hij speelde een rol in ‘Spotlight’ en in de serie ‘Dare’. Ook was Thomas te zien in de film van collega YouTuber Dylan Haegens genaamd ‘De Film van Dylan Haegens’.

In 2020 lanceerde (letterlijk, want hij sprong uit een vliegtuig bij de lancering) Thomas zijn eerste eigen boek: De Tien Geboden van Thomas - Mijn Levenslessen. In 2021 was Thomas op Videoland te zien als de Bachelor in zijn zoektocht naar de liefde.

SAMSUNG
Rode kruis
The Bachelor
Let's get in touch & create something awesome together!
info@contenticons.com