Top

Bram Krikke

Bram is radio-dj, presentator en een bekende internetpersoonlijkheid die zijn carrière begon met het plaatsen van video’s op de YouTube-kanalen ‘de Knieperts’ en ‘Bramos’. Al tijdens zijn studie journalistiek kreeg Bram een baan aangeboden bij het tv-programma voor jongeren ‘#First’.

In 2017 startte hij als radiopresentator bij SLAM! waarvoor hij ook wekelijks video’s voor het YouTube-programma ‘Bram In De Buurt’ maakte. Naast zijn eigen YouTube-kanaal, blijft ook op Instagram zijn populariteit aanzienlijk toenemen en heeft hij daar inmiddels een fanbase van ruim 1 miljoen volgers.

Het is zijn droge humor die Bram een hoge likeability geeft en die dagelijks een lach van oor tot oor op mensen hun gezicht tovert. Tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing 2018 sleepte Bram maar liefst twee prijzen in de wacht: de Marconi Award voor Aanstormend Talend en de Zilveren RadioSter. In 2019 haalde hij opnieuw de Zilveren Radioster binnen. Bram weet zijn weg op social media en heeft door de jaren heen een duidelijke stempel gedrukt op waaraan hij te herkennen is. Hij omringt zich met creatieven van het hoogste niveau met wie hij keer op keer grenzen weet te verleggen en blijft inspireren en entertainen.

Tele 2
Coca Cola
Boekenclub
Let's get in touch & create something awesome together!
info@contenticons.com